Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Háló Party Kincsesbányán - Számítógépek harcolnak egymás ellen Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. április 06.

ImageEgy tizenkét órás játékkal kezdik az idei évet a kincsesbányai „Háló Party”-sok. A helyi Művelődési Házban megrendezendő programra eddig már közel húsz fő jelezte részvételi szándékát, akik Battlefield 2 , Call of Duty 2 , Call of Duty 4 játékokon mérhetik össze tudásukat.

Tovább...
 
Székesfehérváron kávéztak a politikusok Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. április 02.

ImageEgy kávézónál pihent meg Orbán Viktor és dr. Cser-Palkovics András székesfehérvári sétája alkalmával. A politikusok a nemrég felújított Árpád-fürdő szomszédságában élvezték a kávézás nyújtotta örömöket. Közben pedig a huszadik század elején épült közfürdőről beszélgettek. A műemléket 1905-ben nyitották meg a nagyközönség előtt, s a húszas években bővítették ki az Árpád-szállóval.

Tovább...
 
Városi séta Orbán Viktorral és dr. Cser-Palkovics Andrással II. Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. április 02.

ImageA székesfehérvári Fidesz-faház meglátogatása után Orbán Viktor és dr. Cser-Palkovics András a Belváros felé sétáltak. Elhaladtak Kati néni szobra előtt, az Országalmánál pedig megálltak pár percre: a Fidesz elnöke itt elmesélte, hogy milyen szép élmények fűzik Székesfehérvárhoz, a Fő térhez…

Tovább...
 
Rajongók hada rohamozta meg a Fidesz elnökét Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. április 01.

ImageNem sokáig sétálhatott háborítatlanul Orbán Viktor és dr. Cser-Palkovics András Székesfehérváron. Az újságírókon kívül a járókelők is igyekeztek a közelükbe férkőzni: valaki csak egy fotót szeretett volna készíteni hirtelen előkapott mobiltelefonjával a Fidesz elnökéről, míg mások gratulációjukkal halmozták el, és sok sikert kívántak a Fidesznek a közelgő választásokra. A politikusok a Fidesz-faházhoz közeledve megtapasztalhatták, hogy milyen sok támogatója van programjuknak.

Tovább...
 
Székesfehérvári séta Orbán Viktorral Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. április 01.

ImageA Petőfi Mozi után egy rövid városnézésre invitálta dr. Cser-Palkovics András országgyűlési képviselőjelölt Orbán Viktort. A politikusok elsétáltak a mozitól a nemsokára megújuló, egykori Boldog Gizella Óvoda épülete előtt, majd lekanyarodtak a buszpályaudvar felé, a parknál pedig egy kicsit megálltak. Útközben pedig arról beszélgettek, hogy mi minden változott meg Székesfehérváron az elmúlt években – pozitív és negatív értelemben.

Tovább...
 
Orbán Viktor a Jégcsarnok után a Petőfi Mozihoz ment... Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. április 01.

ImageMiután egy jó hangulatú megbeszélést folytatott Orbán Viktor és dr. Cser-Palkovics András Id. Ocskay Gáborral, a Sapa Fehérvár AV19 szakosztály-igazgatójával a héten alapított jégkorong-akadémiáról, valamint a jégcsarnok infrastruktúra-fejlesztésének szükségességéről (az utánpótlás nevelést és a közönség korcsolyázását egyaránt szolgáló edzőpálya építésének fontosságáról), a politikusok a Petőfi Moziba siettek, ahol a sajtó képviselői várták a Fidesz elnökét…

Tovább...
 
A kormány a választásig ki akarja söpörni a kasszát Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. április 01.

ImageAhogy közeledik az igazság pillanata, úgy hullanak ki a csontvázak a szekrényekből, egyre több ügyben derül ki, hogy a kormány a választásig ki akarja söpörni a kasszát. Az MSZP-kormányok alatt eluralkodott az erőszak és a bűnözés Magyarországon, a Közbiztonsági Hálóról pedig kiderült, hogy csak egy blöff volt, nincs is rá pénz. - "A nemzeti ügyek kormánya azonban helyre fogja állítani a közbiztonságot és a rendet Magyarországon."- ígérte meg dr. Cser-Palkovics András, a Fidesz helyettes szóvivője közelményében.

 
Orbán Viktor és dr. Cser-Palkovics András találozott id. Ocskay Gáborral Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. március 31.

ImageId. Ocskay Gáborral, a Sapa Fehérvár AV19 szakosztály-igazgatójával folytatott megbeszélést Orbán Viktor és dr. Cser-Palkovics András. A politikusok a tárgyalás előtt megtekintették a Jégcsarnokot, ahol a Fidesz elnöke megcsodálta az egyik jégtáncost is - aki éppen próbát tartott -, majd a sportra terelődött a szó…

Tovább...
 
Orbán Viktor meglátogatta dr. Cser-Palkovics Andrást Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. március 31.

ImageOrbán Viktor meglátogatta dr. Cser-Palkovics András országgyűlési képviselőjelöltet Székesfehérváron. A Fidesz elnöke tegnap délután érkezett a megyeszékhelyre, hogy támogatásáról biztosítsa dr. Cser-Palkovics Andrást. A két politikus először is ellátogatott az Ifjabb Ocskay Gábor Jégcsarnokhoz, ahol fejet hajtottak az intézmény egy évvel ezelőtt elhunyt névadójáról, s elhelyeztek egy szál fehér rózsát a népszerű sportoló emlékére emelt kopjafánál.

Tovább...
 
Soron kívüli ülést tartottak a Megyeházán Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. március 31.

ImageFejér Megye Közgyűlése soron kívüli ülésén megtárgyalta a Velencei-tavi Vízi Sportiskolával kapcsolatos személyi-, és díjazási javaslatokat, valamint egyéb napirendi pontokról is döntött. Így például a képviselők megszavazták azt, hogy a sérült és megváltozott munkaképességű gyermekeket nevelő családok által alapított, és ilyen munkavállalók foglalkoztatására szakosodott Hatpöttyös Nonprofit Kft., tíz évre, ingyenes használatra megkapja a megyei önkormányzat egy épületrészét.

Tovább...
 
A Fidesz több, mint forradalom Nyomtatás E-mail
Írta: MTI, orbanviktor.hu   
2010. március 31.

Image"A választás csak akkor tölti be rendeltetését, csak akkor lehet több, mint forradalom, ha mindenki ott lesz, aki változást akar, és csak a Fideszre szavaz. Ma 2010-ben ezek vagyunk, ez a Fidesz, több mint forradalom." - mondta Orbán Viktor, a Fidesz 22. születésnapja alkalmából rendezett hangversenyen. A Fidesz elnöke rámutatott, az elkövetkező két hét legfontosabb feladata, hogy mindenkivel meg kell értetni, a változást akaró embereknek mind a két szavazatára szükség van. Minden választást el lehet veszíteni, ha az emberek nem mennek el szavazni, mert csak a választás napján, csak a szavazófülkében lehet azt megnyerni.

Tovább...
 
<< Első < Előző 1661 1662 1663 1664 1665 1666 1667 1668 1669 1670 Következő > Utolsó >>

Eredmények 18360 - 18370 / 20400